Dětské sedací vaky

23.07.2011 01:22

 

Baby Dream

Baby Dream je produkt pro Vaše miminko, který mu umožní správný růst a bezpečný psychický vývin.

Lehačka

  • Ležení miminka v lehacím vaku Day Dream je měkké, ale zároveň pevné. Díky tomu, že je batole pevně obklopeno, má pocit, jako by bylo stále pevně v náručí své maminky, což mu pomáhá vybudovat si pevnou citovou vazbu (attachment), která je rozhodující pro jeho budoucí šťastný život.
  • Pohodlný a spokojený spánek miminka je zajištěn díky možnosti jemně měnit pozici a polohu páteře stejně jako samotný fakt, že bean bag se přizpůsobuje Vám a ne Vy jemu, což zároveň pomáhá zdravému růstu dítěte.
  • Nezanedbatelnou roli hrají přednosti sedacích vaků uzpůsobených pro děti i v prevenci asymetrie dětské hlavičky.
  • Baby Dream je lehký na manipulaci a díky způsobu upevnění miminka je bezpečný i pro starší a čipernější děti.
  • Vyměnitelný vrchní díl z jemného materiálu a s bezpečnostními kalhotkami v různých barvách stačí v případě zašpinění vyměnit a Vaše děťátko může klidně dál spát.

Baby Dream

  • Vhodný i pro větší děti. Díky doplňkovému vrchnímu dílu bez bezpečnostních kalhotek, který je ze stejného materiálu jako spodní část, se Baby Dream rázem promění v malý sedací vak, který poroste spolu s Vaším dítětem.
  • S náhradním vrškem stejného materiálu i barvy jako spodní díl bude Baby Dream možné využít jako elegantní a zdravý doplněk k sezení a hrám třeba do dětského pokoje.

Baby Dream je lehký na manipulaci, díky způsobu upevnění mimnka je bezpečný i pro čipernější Aby bylo jeho využití maximální, je možně si k němu pořídit náhradní vrchní díl, tak aby jej stačilo v případě zašpinění vyměnit a Vaše dítě mohlo spát klidně dál. Tento mechanizmus také umožňuje, aby byl lehací vak Baby Dream využit i v pozdějším věku. S náhradním vrškem stejného materiálu i barvy jako dolní díl bude Baby Dream možné v budoucnu využít jako elegantní a zdravý doplněk k sezení a hrám do dětského pokoje.

—————

Zpět